Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Mijn nieuwe fiets

Dit is dan mijn nieuwe fiets.


Posted: 13:40, 18/9/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

We staan in Top Sante

Mama en ik staan in het blad Top Sante, het oktober nummer. Dus iedereen kopen!

 

Verder heb ik vorige week mijn fiets gekregen. Gaaf! Hij is rood, geel en zwart, met een mooi zadel met ruggesteun en veiligheidsriem. Die heb ik wel nodig omdat ik anders eraf val. Ik ga namlijk heel snel en neem haarscherpe bochten. Ik zou er zo afvliegen!

Ik fiets op ons binnenplein en daar kan ik mezelf mooi in de ramen van de galerij zien. Erg stoer. Alleen let ik dan niet zo goed op en bots ik zo tegen een plantenbak op, haha.

 

De fiets heb ik dus in bruikleen van de Gemeente Den Haag en als ik hem ontgroeid ben, geef ik hem terug. Heel gaaf.

 


Posted: 13:04, 11/9/2006
Comments (3) | Add Comment | Link

Fiets

Nu zullen jullie je vast afvragen hoe het met mijn aangevraagde fiets is. Nou, dat is weer een heel verhaal.

In maart heb ik de fiets aangevraagd bij de Gemeente Den Haag. Ik heb toen een uitgebreid formulier gekregen waarop mijn ouders allerlei gegevens over inkomen en sofinummers moesten invoeren.

 

Op 18 mei (!) kreeg ik bericht dat de aanvraag is toegekend. Kortom; ik zou mijn gehandicapte vervoersmiddel (driewieler) in bruikleen krijgen. De leverancier zou hem aan huis afleveren.

 

In augustus heeft mijn moeder maar eens gebeld naar de Gemeente hoe het ervoor stond. Want we hadden nog geen fiets gezien. We moesten bellen naar Welzorg, want zij verzorgen het verder.

 

Welzorg heeft op 2 augustus van de Gemeente toestemming gekregen de fiets te bestellen. Dat hebben zij gedaan bij de Harting Bank.

 

We hebben vervolgens naar de Harting Bank gebeld hoe het ervoor stond. Nou mevrouw, we moeten de fiets nog klaar maken want er zijn wat specifieke aanpassingen. U kunt de fiets verwachten in week 37. Hoort u niks van ons, dan moet u maar weer bellen.

 

Wat heeft men in de maanden mei, juni en juli gedaan met mijn aanvraag?

 

Dit is weer een reden om een klachtenbrief te schrijven. Maar dat voelt weer raar omdat de fiets in principe gratis is en in bruikleen, Dus dan hoor je eigenlijk niet te klagen. Maar dit is toch wel heel erg, dat we zo lang moeten wachten.  


Posted: 14:41, 29/8/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Zo naar mijn zin

Ik vind het echt heel leuk op school. Ik heb vorige week, mijn eerste week, al 2 nieuwe liedjes geleerd!

Mijn juffen Ineke en Astrid zijn heel lief. Ik geef ze ook altijd een dikke knuffel als ik kom en als ik ga.

 

We hebben gym in de gymzaal en ik vertel er vanalles over als mama mij ophaalt. Er zijn heel veel kindjes op school en sommige kennen mij al, ook al zitten ze niet in mijn klas.

De juf vindt dat ik al heel veel zelf kan.

 

Woensdag heb ik voor het eerst zwemmen. Dat lijkt me wel heel leuk. We hebben op school een klein zwembad en als je watervrij bent, maar je mee naar het grote, echte zwembad. en daar krijgen we zwemles van een echte badmeester.

 

Verder speel ik leuk met van alles en nog wat.

 

Ik heb het echt naar mijn zin!


Posted: 14:12, 28/8/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

SCHOOL is LEUK!

Gisteren ben ik dan voor het eerst naar de "grote school" geweest. Ik stond 's ochtends al te springen. Binck ging voor het eerst ook rustig met mama mee naar de crèche en daarna kwam ze met mij en papa mee om mij voor het eerst naar school te brengen.

 

Ik wist nog precies waar ik zijn moest. Ik rende naar de klas en was heel blij. Er waren nog maar 4 andere kindjes en 4 juffen. Omdat Den Haag een beetje open ligt, waren de busjes met de leerlingen nog niet allemaal gearriveerd. Toen ik in de klas was, heb ik papa en mama direct weggestuurd. Nog een kus gegeven en weg moesten ze. Ze stonden helemaal bedrempeld op de gang.

 

Ik heb gym gehad en verder heb ik leuk gespeeld.

Om kwart over drie haalde mama mij op. Ik was heel erg moe, maar gaf er niet aan toe. We gingen eerst Binckje halen. Hij was heel erg blij mij te zien. Hij sprong in mijn armen, ik kon hem niet tillen en toen vielen we samen op de grond. Daar hebben we samen gerold, heel leuk. Wij zijn heel lief.

 

Toen we thuis kwamen, gingen we op het grote bedje televisie kijken en toen is Binck in slaap gevallen.

 

Vandaag mocht ik weer naar school.

Ik vind het heel spannend en ben er eigenlijk heel moe van. Ik ging ondanks dat laat slapen en was weer vroeg wakker. Morgen maar een dagje vrij, zegt mama.

 

Binck is nog steeds wel heel verdrietig dat hij achtergelaten wordt door mama. Hij moet heel erg huilen en mama ook.

 


Posted: 09:50, 22/8/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Bijna naar school

Nog maar 4 nachtjes slapen en ik mag naar de grote school. Dan mag ik met letters spelen!

Binck is inmiddels al twee keer wezen oefenen op het kinderdagverblijf. Want als ik straks naar school ben en mama moet werken, dan gaat Binck naar de 2 zeesterren. Hij vindt het helemaal niks. Als hij daar is moet hij huilen en wil hij naar mij toe en naar huis. Hij zal eraan moeten wennen.

Ik heb er in ieder geval wel heel veel zin in! Ik heb een sterrenhemel op mijn kamer. De sterren glowen in the dark. En elke avond haalt mama er een ster af om zo de nachtjes te tellen die ik nog moet slapen voordat ik naar school mag. Heel leuk en handig.

Mama gaat dan 4 dagen werken, tot 1500 uur  en dan haalt ze mij op. Gaan we lekker thuis een kopje thee drinken en dan halen Binck op.

 

We hebben dus afscheid genomen van Lini, onze oppasmoeder op dinsdag. En morgen nemen we afscheid van Fenny, onze oppasmoeder op vrijdag. Maar beide moeders blijven we wel zien hoor! Gaan we daar ook eens een lekker kopje thee drinken.

 


Posted: 15:28, 17/8/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Vakantie thuis

We genieten erg van het mooie weer. Het slechte weer in Griekenland zijn we al weer vergeten. Ik hoef niet meer naar de peuterzaal, dus onze dagen zijn lekker lang. In het begin moest ik er wel erg aan wennen dat ik niet meer naar schooltje ging. Ik was er een beetje door ontregeld. Bovendien zijn alle therapiŽn ook gestopt. Geen ergotherapie meer bij Lisa (Lisa: bedankt voor alle leuke momenten en ik mis je!) geen fysiotherapie meer bij Linda (Linda: Binck wil nog steeds naar je toe en ben je nog koffie aan het drinken?) en geen logopedie meer bij Annemarie (hoi Annema3, ik kan nu heel goed kaartjes draaien!).

 

Dus mijn week ziet er ineens heel anders uit!

 

Binck slaapt nog wel tussen de middag, dus de dag bestaat altijd uit 2 delen. Meestal 's ochtends een boodschap doen, via de speeltuin en 's middags lekker naar het strand. Of 's ochtends naar het strand en 's middags in het zwembadje op het terras.

En aan het eind van de dag of in de avond een beetje fietsen en naar de speeltuin of het park. Daar kan je leuk verstoppertje spelen achter de rozen en van de hoogste berg afrollen.

 

Kortom, we vermaken ons goed en we genieten van het laatste jaar dat we op Scheveningen wonen!

 


Posted: 13:17, 21/7/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

TV Programma en exit peuterspeelzaal

Op TV was er een mooi programma te zien over kinderen met gezichtsaandoeningen. Je kan de herhaling zien op internet:

het duurt maar een half uurtje, maar goed om te kijken en er even stil bij te staan:

http://www.eo.nl/portals/programs/episode.jsp?episode=6984224

 

 

Ik ben klaar met de peuterspeelzaal.

Ik heb erg veel zin om naar de grote school te gaan.

 

Op de peuterspeelzaal ben ik eingenlijk veel te vrij gelaten. Ik heb er weinig bijgeleerd. Mijn mama vind dat erg jammer. Het is namelijk best raar dat ik na 2 jaar geen enkele naam van andere kindjes weet. Dat ik altijd maar hetzelfde doe en mijn moeder nooit een soort rapportage heeft gehad over welke kleutervaardigheden ik heb geleerd. Ze hebben eigenlijk geen moeite gedaan om mij te stimuleren meer te leren.

 

Maar nu is het vakantie en ik verheug me echt op de grote school. Het liefst was ik vandaag al gegaan, echt waar.

 

Vanaf 21 augustus is het zover. Dan mag ik elke dag van 9 tot 3.15 uur naar de oranje groep. We blijven dus over en mama komt mij dan ophalen. Mama gaat dan 4 dagen werken tot 3 uur, want er is geen naschoolse opvang daar. En Binck gaat dan 3 dagen naar kinderdagverblijf de 2 zeesterren. Dat is bijna aan de boulevard bij het strand. Leuk voor hem. Hij vindt het namelijk ook steeds leuker om met andere kindjes te spelen.

 


Posted: 11:49, 7/7/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Ezeltje rijden op Lesbos


Posted: 15:27, 27/6/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Terug van vakantie!

Daar ben ik weer, terug van vakantie. Ja we zijn dus inderdaad gegaan. En op dag 3 kreeg ik de waterpokken. Eerst leek het nog zonneuitslag, maar er kwamen toch ook blaasjes bij, dus na ruim 3 weken incubatietijd kreeg ik dan toch nog deze kinderziekte. Gelukkig was ik er niet echt ziek van, dus we konden wel op pad. een beetje uit de buurt blijven van de andere hotelgasten met kinderen, eten op de kamer en verder lekker naar dorpjes en strandjes toe.

 

Lesbos was erg leuk. Alleen het weer in Nederland was beter dan in Griekenland! We hadden een leuk hotel met speeltuinen, 2 springkussens, een trampoline en 2 kinderbadjes, wat wil je nog meer? Alleen de stranden vielen wat tegen, maar dat geeft niet zo.

 

Foto's komen snel op de weblog.

 

Ben ook al weer op controle geweest bij de oogarts. Waarschijnlijk gaan ze mij in het eerste kwartaal van 2007 aan mijn ogen opereren, het scheelkijken verbeteren.

 

 


Posted: 11:27, 20/6/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Vakantie 3!!!!

Het is zondagavond 4 juni, de avond voor vertrek en nog steeds geen waterpok te zien! We gaan dus op vakantie!

We vliegen morgenmiddag om 14.25 uur. Het zal 3 uur vliegen zijn en dan nog eens 1,5 uur met de bus, hele hele eiland over. We gaan naar Lesbos, Griekenland. Het eiland ligt in de Egeische zee, voor de kust van Turkije. We zitten aan de noordkant van het eiland in Eftalou en vlakbij het Venetiaans dorp Molivos. De kust bestaat uit kiezelstranden, maar vlakbij is ook een mooie zandstrand. De stranden behoren tot de schoonste van Europa. Verder is Lesbos beroemd o zijn sardientjes en de ouzo.

We slapen in een all inclusive hotel waar we een familiekamer hebben. Dat is een hotelkamer met 2 aparte slaapkamers, lekker rustig voor papa en mama.

 

Nou, dan hoop ik maar dat ik daar niks krijg.

Dan ga ik lekker genieten van het mooie weer, de zon, zee en het strand en de speeltuin en alle leuke dingen de we daar gaan doen.

 

Dag allemaal!


Posted: 20:59, 4/6/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Vakantie, deel 2

Het is nu donderdagmiddag en ik heb nog geen tekenen van de waterpokken. Mijn rechteroor is een klein beetje geÔrriteerd, maar ziet er verder rustig uit. Binck is genezen, alleen nog wat korstjes en vlekjes, geen blaasjes en weinig jeuk.

 

Spannend!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Posted: 15:50, 1/6/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Vakantie??????

Het heeft even geduurd voordat ik deze blog weer kon bijwerken. Mam was een beetje druk. Binck heeft vorige week de waterpokken gekregen. het heerst een beetje, op mijn peuterspeelzaal waren er vorige week kindjes ziek. Binck heeft het waarschijnlijk daar opgelopen. Vooralsnog heb ik geen tekenen van deze ziekte. Maandag (over 6 dagen dus) gaan we op vakantie naar Griekenland. We gaan 12 dagen naar Lesbos. We hebben daar een familiekamer geboekt in Kidsworld, een all inclusive hotel met veel kinderactiviteiten als een luchtkussen, een speeltuin en een mini-club. Maar ja, als ik ook de waterpokken krijg, dan gaat het hele feest niet door! Heel spannend dus.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik daar ziek wordt. En dat is ook geen feest, want dan mag ik niet meedoen met de spelletjes, niet in het zwembad en ik mag dan eigenlijk nergens komen behalve op het strand! En als ik het op het einde krijg, dan mag ik niet naar huis vliegen!

 

Wat een gedoe.

 

Wordt vervolgd.

 

 

 


Posted: 13:54, 30/5/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Operatie geslaagd, the day after

Annabel is zo'n dapper meisje! Ongeloofljk hoe kranig zij zich heeft gedragen. Echt ongelooflijk. Op donderdagochtend mocht ze tot 7 uur eten. Ze heeft dus een dikke fles pap gehad en daarna mocht ze alleen nog maar helder drinken. Ze heeft een keer om een boterham gevraagd en toen dat niet mocht, begreep ze het helemaal.

Ze wilde niet meer buiten spelen, ze wachtte rustig af tot ze naar het ziekenhuis kon. Nog nooit eeen kind zo blij gezien dat ze naar het ziekenhuis mocht. Ze vindt de speelkamer heel erg leuk, dus daar rende ze ook naartoe. We waren om 11.30 uur in het ziekenhuis. Papa bracht Binck naar opa en oma in Utrecht.

Om 12.30 uur mocht de Emla zalf op. Dat heeft mama gedaan, want de verpleegster was het vergeten. De zal zorgt ervoor dat de huid plaatselijk verdoofd voor het prikje van het infuus. Annabel liet het rustig gebeuren. Ze deed vervolgens heel voorzichtig met haar handje om de zalf niet te verpesten.

 

Toen ze om 13.30 uur naar de operatiezaal mocht, deed ze ook helemaal niet moeilijk. Pyjamaatje van het ziekenhuis aan, in bed en naar boven toe. No problem.

Ook bij de anaestecisten bleef ze doorkletsen dat ze lekker ging slapen. Even keek ze op toen ze het infuus prikten, maar ook dat liet ze verder gebeuren. Toen gaapte ze en even later was ze in slaap. Ze stibbelde toen pas tegen, maar mama heeft haar een dikke knuffel gegeven en beloofd dat papa er zou zijn als ze wakker werd.

Na 3 kwartier kregen we van de arts te horen dat het heel goed was gegaan. Ze had wel enorme amandelen in haar keel, zo groot dat ze bijna tegen elkaar aan zaten. Ze zal zeker opknappen. Ze hebben bovendien niet echt hoeven te schrapen, het was allemaal heel goed verlopen. De neusamandelen waren erg goed, dus die hebben ze laten zitten. Haar oren zaten echter vol met veel taai slijm. Dat is schoongemaakt en nieuwe buisjes zijn geplaatst. Ze zal nu veel beter horen.

Toch zielig, want ze moet er erg last van hebben gehad, maar ze zegt niks.

 

Papa was op de uitslaapkamer. Daar werd ze wel overstuur en moest ze erg huilen, Kwam veel bloed uit haar neus (met het snot mee). Er was wat onenigheid onder de afdelingen; de IC wilde haar niet hebben, wisten nergens van (ik had notabene die ochtend nog gebeld of er plek was!) en de zaal midden/zuid, waar we vandaan kwamen, had opdracht haar naar de IC te brengen. Over en weer gebeld, totdat ze op de uitslaapkamer er genoeg van hadden en Annabel naar de IC brachten; de arts had het tenslotte gezegd. Annabel vond het erg lang duren en raakte erg overstuur. papa idem dito. Toch weer slecht van zo'n zekenhuis!

 

Mama stond op de IC te wachten en toen ze Belletje zag kwamen de tranen. Maar ook Belletje moest weer huilen, dus snel flink zijn. Belletje mocht bij mama op schoot en toen de draadjes allemaal aangesloten waren en de Teletubbies op de TV waren, was het goed. Er lagen 5 kindjes op de afdeling, en allemaal keken ze Teletubbies, medicijn nummer 1. Mogen de ontwerpers wel een Nobelprijs voor krijgen. Het ging snel heel goed met Ananbel; ze at en dronk en om 7 uur ging ze braaf slapen. Mama en papa gingen naar het Ronald MacDonald Huis. Daar aangekomen was er geen kamer gereserveerd, terwijl de dames van de IC dat zeiden wel gedaan te hebben. Heel fijn weer. Gelukkig was er een kamer vrij! Mama viel snel in slaap en paps keek nog wat TV.

 

De volgende ochtend ging mama om 6.30 uur al weer naar Ananabel toe. Ze moest gewoon en haar intuitie was weer goed; Annabel was wakker en een beetje verdrietig. Ze voelde erg warm aan en toen mama de dekens terug sloeg zag ze dat Annabel baadde in het zweet en plas. Haar luier was doorweekt en haar pyjaaatje ook. Het hele bed was zeiknat.

De zuster zei dat dat nog maar net was, want ze had het eerder niet gezien.Maar mama had al aan de gesprekken gehoord dat het die nacht heel erg druk geweest was met de andere kindjes, kortom : geen tijd gehad om echte controles te doen.

Ananbel kreeg een flesje melk en snel daarna gaf ze over. Later at ze wel een boterham, dat wilde ze graag, maar ook dat kwam er weer uit. De KNO-arts was geweest voor controles en om 8 uur zei hij dat ze naar huis mocht. We moesten vervolgens wachten op de zaalarts, die heeft de eindbeslissing. Om 9.15 uur vond zij het ook wel oke. Ondertussen waren de Teletubbies op TV en Annabel was in slaap gevallen. Maar ja, als je ontslagen wordt, moet je ook meteen weg, niks slapen. ook al heb je de hele nacht wakker gelegen. Tijdens het slaapje zijn de onderzoeken gedaan en is het infuus verwijderd. Toen ze wakker werd van het aankleden, vrolijkte ze helemaal op.Als ze moet blijven, dan geeft ze zich over en doet ze ook alsof ze ziek is; ze kan niks, wil niet praten, wil niet zitten en wil alleen maar liggen TV kijken. Maar toen het infuus eruit was en ze kleren aan kreeg, was het over.

 

Dapper liep ze naar buiten en om 11 uur waren we thuis. Ze was wat pips, maar speelde lekker de hele dag in en rondom het huis. Zo flink. En eten en drinken gaat zonder problemen. Is ze een kanjer of niet?!


Posted: 19:57, 5/5/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Operatie

Gisteren, maandag 1 mei, ben ik voor vooronderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam geweest. Het ging gelukkig allemaal heel snel. We hebben de film over de slaapdokter overgeslagen, dat scheelt al zeker een half uur. We mochten meteen naar het spreekuur van de verpleging en van de anastaecie. Ook daar waren we snel klaar en toen alleen nog even bloed geprikt. Dat ging heel erg goed. Ik kreeg een pleister om en dat was heel indrukwekkend. De hele weg heb ik ernaar gestaard. Mijn hand heb ik niet gebruikt, want stel dat ie eraf viel! De oppas Lini moest namelijk wel de pleister zien! Toen mocht ie eraf.

 

Morgen (woensdag) kunnen we bellen hoe laat ik donderdag geopereerd word. Dan weten we hoe laat ik er moet zijn, tot wanneer ik mag eten en drinken en zo. Binck gaat dan bij Opa en Oma in Utrecht logeren.

Hopelijk mag ik vrijdag dan weer naar huis.

 

 


Posted: 12:00, 2/5/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

SCHOOL!!!!

Ik heb een plekje op een school gevonden!

Ik mag na de zomervakantie naar de Bernardusschool in Den Haag. Speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen. Ik word daar intensief begeleid en krijg veel persoonlijke aandacht.

Heel vreemd idee dat ik straks 5 dagen per week van huis ben! Mijn papa en mama hebben het er heel moeilijk mee.

 

Het gekke was dat gisteren, toen wij te horen kregen dat er een plekje voor me vrij was, wij ook te horen kregen dat ik naar de mythylschool De Piramide mocht komen. Daar zijn voornamelijk lichamelijk gehandicapte kinderen, maar ze wilden mij zeker een kans geven.

 

Mijn moeder was helemaal perplex. Uiteindelijk heeft ze toch maar besloten om mij naar het ZMLK te laten gaan. Mocht ik daarvoor "te goed"  blijken, kan ik altijd nog hogerop. Dat is beter dan andersom, ergens te moeilijk starten en dan een stapje terug moeten doen. Ik ben nou eenmaal anders, dus mijn mama wil niet dat ik op mijn tenen moet lopen of gefrustreerd raak. Of voor spek en bonen mee doe, want dat kan ook nog het geval zijn.

 

Ze heeft het er wel moeilijk mee, want het zijn hele belangrijke beslissingen, maar ik geloof dat ze er wel vrede mee heeft.

 

Dit is de site van de school:

http://www.nldata.nl/bernardusschool/

 

of klik hier voor een beknopt overzicht:

 

http://www.reczhm.nl/cgi-oic/pagedb.exe/show?no=791&fromno=440

 

 


Posted: 16:20, 11/4/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Operatie en School (ook weer wachtlijsten)

De datum van mijn operatie is bekend. Het had wel wat voeten in de aarde, want het was gepland precies als mijn mama in Parijs zou zitten. Gelukkig hebben ze het kunenn verzetten en nu wordt ik donderdag 4 mei geopereerd. Het kan zijn dat als er geen Intensive Care bedden vrij zijn, de operatie wordt geannuleerd. De vooropname is maandag 1 mei.

 

School

Mama had afgelopen donderdag een afspraak gemaak top de Bernardus School in Den Haag. Dat is speciaal onderwijs voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen. ZMLK heet dat dan. Is wel heel heftig ineens. De school leert de kinderen wel alle onderdelen van het basisonderwijs, maar iedereen op zijn eigen tempo en niveau. Kinderen werken in kleine groepen (10 kids) met 3 begeleiders. De school heeft ook zwemles en we werken ook in het Clingedael Park, niet verkeerd.

 

Maar goed, er is misschien vanaf augustus een plekje voor mij vrij. Dat horen we volgende week. Anders is er pas na de kerstvakantie, dus januari 2007, weer plaats. Om nu al een beetje voorbereid te worden op de grote school, ga ik vanaf heden 3 ochtenden naar de peuterspeelzaal en binnenkort kan het zelfs naar 4 ochtenden.

Mocht er nou na de zomervakantie geen plek voor mij zijn, dan gaan we ons beraden en zullen we weer bij instanties gaan aankloppen.

 


Posted: 10:24, 7/4/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Wachtlijsten

Wat zijn er toch een wachtlijsten in Nederland en wat is het toch allemaal bureaucratisch. Mijn mama heeft een torenhoge telefoonrekening doordat ze overal achteraan moet bellen.

 

De operatie, we hadden nog niets gehoord, dus mama belt na. Ingesproken, want ze nemen nooit op, maar je wordt ook nooit teruggebeld. Dus nog eens gebeld. Daar kregen we te horen dat er een wachtlijst staat voor KNO-operaties van minimaal 3 maanden! Mama heeft toen met de nurse practitioner gebeld om te vragen of er niets aan te doen was, ik ben tenslotte een patientje met zuurstofgebrek. Diezelfde avond werden we teruggebeld en ik ben nu een SPOED-geval geworden. (Bedankt Hansje Bredero!)

 

Mijn nieuwe schoenen; ik zou gebeld worden voor een pas-sessie, maar er gingen al weer enkele weken overheen, dus mama nabellen. U wordt teruggebeld. gebeurt weer niet, dus weer eens bellen. Uiteindelijk maandag kunnen we het model passen (is nog van plastic). Na deze pas-sessie duurt het nog enekele weken (maanden) voordat mijn nieuwe schoenen klaar zijn. Al met al van eerste afspraak tot nieuwe schoenen, daar gaan zeker 4 a 5 maanden tussen zitten.

 

School. De indicatiecommissie is bij elkaar geweest. Mama heeft nagebeld wat de uitslag was. Is het hele dossier naar commissie 2 gestuurd. Nu moeten we weer minimaal 3 weken wachten totdat we bericht krijgen. Mama heeft intussen een afspraak gemaakt met een school die was aangegeven door de pedagoog. En omdat er een indicatie is aangevraagd, mogen we gesprek komen. Zijn we dat tenminste al voor.

Maar de school had al wel aangegeven dat er een wachtlijst is, maar soms kan je ineens toegelaten worden.

 

Enfin, wordt vervolgd.

 


Posted: 16:05, 31/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Ik kan fietsen!

Op de fysiotherapie met Linda heb ik leren fietsen en ik ga heel hard! Ik vind het heel erg leuk. Nou gaat Linda voor mij zo'n soort fiets bestellen want de Gemeente den Haag vergoed zulke fietsen voor gehandicapte kinderen. Dus als het een beetje mee zit kan ik deze zomer zelf fietsen op de boulevard op op de binnenplaats. (Als het allemaal niet te bureaucratisch gaat). 


Posted: 11:41, 24/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Dit is Cees


Posted: 13:40, 17/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->