Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Groter Groeien
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Groter Groeien

Groter Groeien
Het magazine Groter Groeien heeft in mei een bijzonder themanummer over kinderen met een beperking. NSGK-ambassadeur Annemarie Postma is gast-hoofdredacteur van deze editie. Via de NSGK-website kunt u het nummer alvast met korting bestellen. Lees verder

 

Ik sta er ook in, dus kopen!


Posted: 10:42, 23/3/2007
Add Comment

Annabel

Lieve Annabel (en ouders),

Na het lezen van de GG ben ik op jouw blog terecht gekomen. En ik vind jou een bijzonder meisje ! gewoon ietsje anders, maar verder een gewoon meisje toch !? Het gaat om wat er binnenin zit en niet om de buitenkant.

Nou ik kom snel weer even kijken hier, wat je allemaal beleefd hebt.

Dag dag, geniet van iedere dag.

Bianca
mama van Sascha (3) en Noa (2)PS even reageren op het laatste stukje van de tekst, waarin je schrijft dat kinderen nieuwsgieriger zijn.....mijn oudste dochter heeft dat ook, wat heeft die mevrouw mam, waarom doet dat jongetje zo ? Ik probeer hier zelf altijd zo nuchter en oprecht mogelijk op te reageren, maar soms is dat "lastig" en denk ik wat zullen die ouders/kinderen wel niet denken, als ik zeg tegen mijn dochter, "misschien is dat jongetje wel een beetje ziek" of "misschien heeft die mevrouw wel een ongeluk gehad ?"....misschien heb jij nog tips hoe ik dat anders zou moeten oppakken ?


Posted by Bianca at 22:59, 30/4/2007

Link

artikel groter groeien

Lieve Annabel,

Ook ik ben op je blog terrecht gekomen nadat ik je mooie gezichtje in de GG zag staan, wat ben ik geschrokken van de tekst die je moeder schreef over de reacties die volwassenen op je hebben. Zijn mensen nou helemaal gek geworden? Ik kan me als moeder van een peuter en kleuter al flink storen aan de 'goede' adviezen van anderen dus ik kan me maar een fractie voorstellen wat jullie dan wel niet moeten 'opvangen' van anderen.
Ik vraag me soms af in wat voor maatschappij wij leven. Laten we iedereen nou in zijn waarde laten en laten we rottige opmerkingen voor ons houden, daar schiet niemend iets mee op.
Petje af voor het artikel en ik hoop dat mensen toch anders gaan reageren door het lezen van jullie stuk (en dat van andere ouders en kinderen).

Dikke aai aan Kees ook, mijn kinderen zijn stikjaloers op je Annabel; ze willen graag een konijn maar mogen deze nog niet van hun papa en mama.

Groetjes Evelien van Fleur en Olivier

Posted by Evelien at 16:46, 2/5/2007

Link

<- Last Page | Next Page ->