Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Gips eraf! en slaaponderzoek
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Gips eraf! en slaaponderzoek

Afgelopen woensdag was ik dus weer in het Sophia Kinderziekenhuis op controle voor mijn handje. De professor was er ook, terwijl hij had gedacht dat hij er niet zou zijn. Dat scheelt in ieder geval weer een extra afspraak.

Maar het handje zag er mooi uit en hij was erg tevreden. Het zit nog wel vol korstjes en zo, dus ik heb nu verband eromheen en een kapje ter bescherming (voor als ik loop te ravotten). Ik had vantevoren de kleur groen uitgekozen, maar voor kapjes kon ik alleen kiezen uit rood, paars of blauw. Ik heb maar weer rood gekozen.

 

Ik vind het nog steeds heel eng om mijn handje te zien. Ik mag er mee in bad, maar dat wil ik niet. En ik vind het een heel raar gevoel als ik alleen met het verbandje loop. Mijn arm is helemaal droog geworden, dus mama doet er lekker zalf opsmeren. Maar het verbandje moet erom blijven!

 

Eerder heb ik al verteld over het slaaponderzoek dat ze bij mij wilden doen . Omdat Apertkindjes nogal eens benauwd zijn in hun slaap, willen ze onderzoeken hoe de zuurstofopname is. Nu hebben ze een koffertje afgeleverd en daar zitten allerlei dingen in die op mij bevestigd moeten worden als ik ga slapen. Ik geloof niet dat ik dit leuk ga vinden. Word vervolg!

 

 


Posted: 13:24, 25/11/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->