Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - School
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

School

Eindelijk nieuws van het schoolfront! Mijn mama is gisteren op het schooltje geweest waar ik al een jaar op de peuterspeelzaal zit.

De juffen daar hebben wat testjes gedaan, ja schrik niet, echte peuter-cititesten. Daar bleekuit dat ik nog niet klaar ben voor groep 1 (te vergelijken met kleuterschool). In groep 1 wordt na een aantal maanden toch wel het een en ander van de kinderen verwacht, en daar voldoe ik nog niet aan.

 

Vorig jaar januari ben ik ook getest en daar bleek uit dat ik eigenlijk een jaar achter loop met ontwikkeling. Dat klopt ook wel, ik ben nog niet zindelijk, ik ruim nog niet op, soms eet ik niet zelf, soms begrijp ik er niks van, ik kijk nog graag Teletubbies etc. haha.

 

Dus, nu ga ik na de kerstvakantie, als ik 4 jaar ben, gewoon nog door op dit peuterspeelzaaltje dat aan een gewone basisschool vast zit. Ik ga alleen nu 2 ochtenden en in april 3 ochtenden daarheen. Zo intensiveren wij het. en er ligt nog genoeg uitdaging voor mij op de peuterspeelzaal. Ik heb namelijk op het kinderdagverblijf nooit zoveel creatiefs gedaan en zo en op de peuterspeelzaal hebben ze veel meer te doen voor mij. Dus voorlopig is het zo opgelost.

 

Binck mag in augustus ook komen spelen. Dat is dan gezellig, samen met mijn broertje. Mama is nu op zoek naar een leuek meneer of mevrouw die nu bij ons thuis komt oppassen omdat we dan niet meer naar het kinderdagverblijf gaan. Is wel zo makkelijk als we weer eens ziek zijn, zoals nu (looporen).


Posted: 15:04, 15/11/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->