Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Ben ik weer
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Ben ik weer

Het is even geleden, maar daar ben ik weer. Heerlijke kerstvakantie gehad, veel niets gedaan, tv gekeken en leuk met de opa's en oma's gespeeld. Deze week weer begonnen met school en dat valt niet mee. Maar gelukkig als we thuis zijn, kan ik lekker achter de computer spelen met mijn Dora - spelletje.

Of ik ga met Binck lekker ravotten in onze bedjes. We hebben namelijk 3 bedjes staan. Sinds Sinterklaas wilde Binck niet meer in zijn ledikantje slapen omdat er een clown in zit die zijn voet wilt pakken, hihi. Hij is bang voor clowns, dus nu slaapt ie in zijn campingbedje. En dat bedje staat bijna tegen mijn hoogslaper aan en nu kunnen we leuk keten. We klimmen in mijn bed en springen dan in het campingbedje, gaaf joh! Of we slepen alle kussens die we kunnen vinden naar dat bedje en springen er dan op. Of ik stop Binck onder alle dekens totdat ie huilt en dan komt mama of papa weer even kjken wat we uitspoken.

Kortom, we amuseren ons goed!

 

Medisch gezien gaat het ook prima. Binnenkort staan er wel weer afspraken bij de KNO, plastische chirurg voor de hand en een gehoortest in de agenda. En Binck moet ook naar het consultatiebureau.

Verder heeft mama gehoord dat het steeds vaker voorkomt dat Apertkindjes 2x aan hun schedel geopereerd moeten worden om de hersenen voldoende ruimte te geven. Onze laatste afspraak ging voornamelijk over de kaak en de plastische chirurg hebben we eigenlijk niet gesproken, dus mama heeft wel een beetje zorgen, misschien dat ze toch een tweede afspraak maakt, anders moeten we een jaar wachten tot we die arts weer zien.

Ook moeten we naar de oogarts. Ik heb nu al een tijdje mijn bril, dus nu moet de arts kijken of we mijn scheelkijken gaan opereren, maar zoals je wel begrijpt, we hebben geen haast.


Posted: 20:58, 11/1/2007
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->