Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Nieuw gips
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Nieuw gips

Ik heb gisteren nieuw gips gekregen. Ik was heel erg bang. In het ziekenhuis vind ik het niet zo erg, ik kan er leuk spelen en vermaak me dus prima. Maar als ik dan richting de gipskamer ga, dan word ik erg bang. Ik ga dan heel erg huilen en raak heel erg overstuur.

Twee lieve verpleegsters hebben het gips eraf gepulkt en mama hield mij vast en papa droogde mijn tranen. Het gips was heel dik en het verband eronder zat vol bloed. Het was opgedroogds, daardoor ging het er niet zo makkelijk af. Bovendien zat (en zit nog steeds) een pin in mijn pink, dus moesten ze erg voorzichtig zijn.

De wond was een beetje aan het smetten. Verder zag het er wel goed uit. Maar ik vind het heel eng om mijn handje zo te zien.

Er was geen gipsmeester aanwezig (heel handig) dus moesten we wachten op de gipsmeester die uit het Dijkzigt Ziekenhuis kwam. Ik mocht toen even televisie kijken zodat ik wat kalmeerde. Toen de gipsmeester kwam, kwam professor Hovius ook even kijken. Hij mocht eerder niet kijken van mij en hij wilde mij niet 2x pesten, dus kwam hij terug op het moment dat de gipsmeester er ook was.

Al met al was het weer heel vreselijk. Ik krijg nu een antibioticakuurtje omdat de wond toch wat aan het smetten is en het huidige gips er 2 weken om blijft zitten. De professor is heel aardig; eigenlijk wilde hij mij volgende week al weer zien, maar hij vindt het ook zo sneu voor mij als ik dat weer moet doormaken, dus mag ik pas over 2 weken terug komen. En om verdere smet en ontsteking te voorkomen, krijg ik dus antibiotica.

Ik heb om rood gips gevraagd en dat heb ik nu. Het is wel tot over mijn elleboog heen (dan kan het er ook niet zafvallen) maar het is wel dun en licht.

 


Posted: 09:58, 20/10/2005
Add Comment

Hé Belletje!!

Lieve Belletje,
Wat is er weer een hoop gebeurd meid! Ik heb gelezen dat je je, zoals altijd, weer als een stoere meid heb gedragen. Maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat het even helemaal niet leuk is als je dan weer terug moet voor controle! Gelukkig waren papa en mama bij je. En nu heb je dus mooi rood gips gekregen. Gave kleur hoor. En papa heeft dus ook gips!? Dat is toch ook wat! Vind jij dat niet heel erg gek, zitten jullie samen met een gekleurde arm!

Nou lieve Bel, ik hoop dat je handje goed geneest en dat je er over twee weken weer van alles mee kan doen (ik las dat je ook al kunt knippen!! Knappe meid!! En gelukkig ben je het kleien ondertussen ook leuk gaan vinden!).
Een hele dikke kus voor jou, Marloes!

Posted by Marloes at 19:52, 23/10/2005

Link

<- Last Page | Next Page ->