Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Ziekenhuis Opname
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Ziekenhuis Opname

Nou dat is toch wat zeg! Wat wij allemaal meemaken met ziekenhuizen, mijn mama kan er nu al een dik boek over schrijven!

Ik sta op de lijst om geopereerd te worden op maandag 10 oktober 2005. Operatie aan rechterhand door prof. Dr. Hovius. Dat is bekend gemaakt aan ons via zijn secretaresse op het spreekuur, enkele maanden geleden.

 

Wij hebben tot voor gisteren, maandag 3 oktober, niets gehoord! Normaal gesproken krijg je een bevestiging van de afdeling Opname, zeker 2 weken van te voren. Maar niks, en mijn vriendinnetje Megan, die ook op 10 oktober geopereerd wordt, had ook niks gehoord. Dus heeft mijn moeder maar eens gebeld.

Om een lang verhaal kort te maken, ze werd namelijk bijna van het kastje naar de muur gestuurd, maar dat laat ze niet gebeuren, is het alsnog geregeld. Maar Bureau Opname had niemand van de patienten opgeroepen om vrijdag 7 oktober voor de vooropname aanwezig te zijn!

 

Waar nu de fout lag, ik weet het niet, maar dat het allemaal extra spanning geeft zo voor een operatie, moge duidelijk zijn. Niet prettig allemaal.

Je moet potverdorie nog achter je eigen operatie aan controleren!

 


Posted: 15:38, 4/10/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->