Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Veel medische bezoeken
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Veel medische bezoeken

Deze week heb ik het weer erg druk met medische bezoeken. Gisteren was ik in het revalidatiecentrum om te kijken naar  mijn voeten en schoenen. dat was goed. Verder over mijn ontwikkeling gesproken en de afspraken die eraan staan te komen (logopedie en fysiotherapie en een afspraak met de orthopedagoog).

 

Vanmorgen was ik bij het audiologisch centrum voor weer een gehoortest. ook deze is niet geslaagd. Het is namelijk veel leuker om te spelen dan om maar te zitten in een vreemde kamer en rare geluidjes te horen. Als ik aan het spelen ben, dan doen die rare geluidjes mij ook niks. Dus zo komen we niet verder.

 

En morgen ga ik weer naar de ergotherapie. Dat vind ik erg leuk. Ik wil ook nooit "Dag" zeggen tegen Lisa, want ik wil er helemaal net weg.

Morgenmiddag komt er een mevrouw langs van het PGB-kantoor. Zij gaat bekijken of ik nog recht heb op een Persoons Gebonden Budget. Die heb ik afgelopen 4 jaar gehad: 16 uur verpleging per week (het Medisch Kinderdagverblijf).

De PGB vervalt in januari, en dan ga ik ook naar school, dus mama heeft nieuwe PGB aangevraagd. Zij kan het geld besteden aan een goede oppas die met mij kan "werken" en mij kan verzorgen.Heel spannend dus.

 

 

 


Posted: 11:10, 27/9/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->