Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Speeltuin
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Speeltuin

Ik vind het spelen in de speeltuin erg leuk. Ik ga vaak met Binck naar verschillende speeltuinen. De speeltuin bij ons in de buurt, in het bos, is het leukste, maar daar hebben ze nu het huisje weg gehaald! Dat is erg jammer, want dat was een schip/huis/verstopplek in één! Maar er lagen vaak zwervers in te slapen en ook werd het regelmatig in de fik gezet, dus nu is het weggehaald.

 

Maandag was ik in de speeltuin in een kakbuurt. Mama zegt dat de mensen daar veel meer staren dan ergens anders. Ook de kinderen zijn heel verbaasd en staren ongegeneerd. Ik merk er niks van, maar mijn moeder staat er vaak tenenkrommend bij! Nu was er een kindje dat steeds maar aan haar oma bleef vragen wat ik nou precies heb. Oma antwoordde niet en wilde het telkens wegwuiven, maar het meisje gaf niet op. Uiteindelijk zei oma dat ik een ongelukje heb gehad.......

Ik dacht dat mijn moeder ontplofte! Mama zei toen op scherpe toon tegen die mevrouw dat ik geen ongelukje heb gehad, maar dat ik zo ben geboren. En tegen het kindje zei ze dat soms kindjes anders worden geboren, en dat dat iet erg is, we zien er alleen anders uit. Voor het meisje was daarmee de kous af. De oma zei nog dat ze niet wist hoe ze daarmee om moest gaan, maar daar heeft mijn moeder geen boodschap aan. Tegenwoordig is alles op TV te zien en bespreekbaar, dus slechte smoes.Maar goed, gelukkig merk ik er allemaal niets van!

 

 

 


Posted: 11:19, 22/9/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->