Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Ergotherapie
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Ergotherapie

Gisteren heb ik voor de derde keer ergotherapie gehad. Dit vindt plaats in het Sophia revalidatiecentrum in Den Haag. Mijn therapeute is Lisa. Ik vind het erg leuk! Lisa en ik gaan dan samen naar een kamer waar meer kindjes aan het werk zijn. Ieder heeft een eigen hoekje waar ze aan het werk zijn. De eerste keer heb ik met lego torentjes gebouwd, de tweede keer hebben we gekleid. ik heb toen pannekoekjes gemaakt en slangen gerold en gisteren heb ik geknipt! Voor het eerst en ik vond het erg leuk.

De schaar zat vast op een stevig blok. Met een hand kon ik knippen en met de andere hand het papier vasthouden. Het centrum kan eventueel zulk materiaal ook voor ons maken, handig hè.

 

Lisa gaat nu kijken of ik wat gevorderd ben op de wachtlijst voor logopedie. En ook gaat zij met iemand overleggen die advies kan geven in schoolkeuze, want dat is eigenlijk nog steeds niet gebeurd. Mijn moeder vindt dat ik best kan kleuteren op de huidige basisschool. Maar deze school heeft nu de schoolarts ingeschakeled om dat te beoordelen, alleen dat vlot niet zo erg. Na 4 maanden krijgen we alleen een briefje thuis gestuurd of we de specialisten willen aangeven, zodat zij die eventueel kunnen bellen voor meer informatie. Schiet niet op!

 

De ergotherapie is dus leuk en ik ben benieuwd wat we volgende week gaan doen!

 


Posted: 10:27, 8/9/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->