Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Kasteel
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Kasteel

Afgelopen weekend ben ik met papa, mama en Binck naar een kasteel in Tegelen geweest. Opa en Oma, tante Ellen en oom Mark waren er ook. Het was namelijk ter ere van het 45-jarige huwelijk van opa en oma en vanwege hun verjaardagen.

Ik vond het heel spannend in het kasteel. Het lag in het water waar Binck natuurlijk meteen in wilde lopen. We zijn ook naar een speeltuin geweest: Klein Zwitserland. Dat was erg gaaf! Er waren wel 100 glijbanen en een springkussen. Ik ging er voor het eerst springen en wilde niet ophouden.Onder het springen zong ik heel hard "Bob de Bouwer".  We sliepen ook in het kasteel. Binck en ik kregen roomservice op de kamer: frikandellen, friet en appelmoes! (25!!) Binck smeerde de mayonaise op het behang, haha. Daarna gingen papa en mama beneden eten en wij hebben heerlijk geslapen met een telefoonverbinding naar de receptie. Door het verjaardagsvuurwerk van oma ging het brandalarm af, maar daar hebben wij doorheen geslapen! De volgende dag hebben we nog in het kasteel gezwommen en een wandelingetje gemaakt.

 

STRAND

Gisteren, woensdag 31 augustus, zijn we ook nog lekker naar het strand geweest. Heerlijk was het ! Lekker rennen het water in en kuilen graven. Ik vind het erg leuk om de emmertjes met zand vol te scheppen en de kuil met water te vullen. Dan moet ik wel vaak met het emmertje naar zee en dat is best zwaar. Ook vind ik het leuk om met de vormpjes te spelen. Op 1 uur zijn we naar huis gegaan, het werd toen erg druk en warm! Binck moest ook slapen. 's Middags hebben we lekker op het terras gespeeld met het zwembadje en toen het te warm werd zijn we nog gaan fietsen. Het was een fijne dag. En vandaag ga ik weer naar de peuterspeelzaal.   


Posted: 12:38, 1/9/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->