Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Komt een meisje bij de dokter
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Komt een meisje bij de dokter

Al 7 jaar en 8 maanden kotm Annabel in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Ze heeft er zo'n 15 operaties gehad, ze heeft een bril, een gehoorapparaat, een beugel en aangepaste schoenen. Je zou denken dat ze haar wel kennen, gezien er zoveel specialisten bij betrokken zijn.

 

Nou nee dus.

 

Krijgen we een brief thuis van een onderzoeker die bezig is de gehoorproblemen van de craniofaciale patientjes in kaart te brengen. Want deze patientjes hebben een grote kans gehoorproblemen te hebben/krijgen.

En Annabel was niet bekend bij de KNO arts.........

 

Nadat ik van verbazing ben bij gekomen, wordt ik redelijk opgewonden. Hoe kan dat nou? Wat is dat voor een ziekenhuis? Staat er niet met koeieletters op de gevel dat de patient centraal staat? Het arme kind loopt de deur plat bij de audioloog, nadat ze vele gehoortesten heeft gedaan. Nadat ze meerdere malen buisjes heeft gehad.  

 

Mama bellen natuurlijk. Onderzoeker niet aanwezig, maar collega wel. Ja mevrouw, is inderdaad een vreemde zaak. Ja menvrouw, ik begrijp uw verontrustheid. ja mevrouw, ik geef het door. Een uur later werd ik terug gebeld door de onderzoeker. Ik zat zelf in vergadering maar hij heeft netjes ingesproken. Foutje in de lijst. Annabel is zeker bekend. Brief had niet verstuurd mogen worden. Excuses van de onderzoeker. Zucht. Waar maak ik me druk om?

Omdat, je weet maar nooit.


Posted: 22:37, 3/9/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->