Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Zomerupdate
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Zomerupdate

Het wel lang geleden dat mijn moeder een update heeft gemaakt! Maar inmiddels heb ik, na vier maanden wachten, mijn nieuwe schoenen. Aangezien je eens per 9 maanden nieuwe krijgt, kunnen we bijna weer nieuwe laten aanmeten. Vanwege de vertrasging hoefden we geen eigen bijdrage te betalen. Dat was wel aardig van die man.

Ondertussen zitten we sinds 27 april te wachten op mijn fietsaanpassing. In feite hoeven ze alleen maar 2 bijzondere zijwielen af te geven, die wij zelf aan mijn eigen nieuwe fiets moeten vastmaken. Ook dat duurt nou toch al bijna 4 maanden.......

Weet je, op zich kan dat allemaal gebeuren, maar het gaat hier wel om 'gehandicapte mensen". Voor hetzelfde geldt kan iemand de deur niet meer uit omdat de voorziening of schoenen niet komen. En deze mensen moeten vaak al zo hard strijden en vechten.

 

Op school is het allemaal heel erg goed gegaan. Het eerste jaar op de Piramide is heel erg goed verlopen. Vorig jaar zat ik nog op Zeer Moeilijk Lerende Kinderen onderwijs, nu ben ik bijna de beste van de klas. Leesniveau: halverwege groep 4! Reken niveau, ook al groep 4! Na de zomer ga ik dus naar groep 4 en daar heb ik heel veel zin in. Ik ben nog op mijn oude school langs geweest. Ook dat was erg leuk, maar wel een beetje vreemd. iedereen kende me nog!

 

Zomervakantie: we zijn 11 dagen naar Menorca geweest, Cala Santandria. EEN SUPERVAKANTIE! Soms hadden we het zwembad voor ons zelf! Ook zijn we veel naar die mooie calas (baaien) geweest, naar Ciutadella, we hebebn gefietst, we zijn met de bus geweest en we hebben een auto gehuurd. Helaas werd ik de laatste 2 dagen ziek: oorontsteking met hoge koorts. Bellen met de huisarts, veel neussprayen, en oordruppels die mama gelukkig meegenomen had. De vlucht terug was dus erg spannend, maar met paracetamol en bekertjes op mijn oren is het toch nog goed gegaan.

 

Afgelopen week weer gezellig naar de opvang geweest. Daar doen we altijd leuke dingen. En volgende week gaan we nog een paar dagen naar Tante Nanny in Zeeland. En dat wordt ook weer leuk!


Posted: 21:41, 9/8/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->