Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Geslaagde operatie
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Geslaagde operatie

Gisteren was ik weer op controle bij de oogarts. Ze zijn uitermate tevreden. Daar waar ik afwijkingen had van 30%, is dat nu nog maar 2%! Heel goed dus.

En dat gekke blaasje in mijn oog waarvan de huisarts niet wist wat het was, is een quiste! Nieuwe oogdruppels gekregen daarvoor. In principe kan het gewoon blijven zitten, maar het ziet er wel gek uit. het komt vaker voor bij oogoperaties. Als het met de druppels niet weg gaat, kunnen ze het altijd nog opereren. Moet ik wel weer onder narcose......

 

Maandag mag ik passchoenen passen. Op 10 maart zijn we voor het laatst geweest. Dus 2 maanden later zijn er passchoenen, dat zijn dus niet de definitieve schoenen. Ik denk dat ik halverwege de zomer mijn nieuwe schoenen dan heb, kan beter een andere kleur uitkiezen, want roze is voor de herfst niet mer zo leuk.

 

Net als de aanpassing aan mijn fiets. Daar zijn inmiddels ook al 4 maanden overheen. En nu stuurt de gemeente een brief dat ze eerst weer met ons contact op gaan nemen! Ik denk dat het herfst wordt eer ik de aanpassing heb. Wat een bureaucratie in Nederland. Echt jammer.

 


Posted: 09:42, 5/5/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->