Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Update
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Update

Het gaat erg goed met me. Nu is het meivakantie en heb ik lekker 2 weken vrij.

Op school vind ik het erg leuk. Ik heb een lieve juf; Marjolein en ik kan heel erg goed lezen. Ook rekenen vind ik leuk en ik heb leuke therapieen: ergo, logo, fysio, senso, maar ook zwemles en ga ik naar de othopedagoog. Vol programma maar allemaal even leuk.

 

Met mijn ogen gaat het goed. Ze staan inderdaad minder scheel! Maandag weer op contole, dat moet ook want in een oog heb ik een klein blaasje zitten. Volgens de huisarts een kleine irritatie, maar het gaat niet weg.

 

Met mijn groene beugel gaat het minder. Deze ben ik kwijt. Laten liggen op het dienblad bij de MacDonalds..... Ik had de beugel overigens wel altijd in, dag en nacht. Alleen met eten doe ik hem even uit en nu was ik dat vergeten. Maandag dus even opnieuw happen in de pepermunt. Gelukkig kan ik de afspraak met de oogarts en de orthodontist combineren, dank je wel Hansje!

 

Ik heb een beste vriendin; Amber. Mijn achterbuurmeisje. Zij is zes jaar oud. We spelen vaak samen en in de vakantie gaan we ook bij elkaar logeren. Amber komt ook geregeld bij ons eten, lekker gezellig. Vorige week heb ik een liedje voor haar geschreven. Mama moest bijna huilen, zo mooi vond ze het. Gekke mama.

 

Vrijdag gaan we naar Pippi, de musical. Laatst waren we ook bij Kikker, de theatervoorstelling. Mama neemt ons vaak mee naar het theater. Ze vindt het erg leuk en ik ook. Ik oefen tegenwoordig met een microfoon.

 

Vandaag werd mama gebeld door Stichting Eigen Gezicht. Ze gaan een handleiding vertalen voor het revalidatie Fonds en ze willen een foto van mij erin. Leuk he. Mama heeft toestemming gegeven. Het is die mooie foto die Joost Hoving heeft gemaakt in ons oude huis voor het AD, alweer bijna 2,5 jaar geleden! Ben benieuwd!


Posted: 21:09, 28/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->