Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Vakantie thuis
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Vakantie thuis

We genieten erg van het mooie weer. Het slechte weer in Griekenland zijn we al weer vergeten. Ik hoef niet meer naar de peuterzaal, dus onze dagen zijn lekker lang. In het begin moest ik er wel erg aan wennen dat ik niet meer naar schooltje ging. Ik was er een beetje door ontregeld. Bovendien zijn alle therapiŽn ook gestopt. Geen ergotherapie meer bij Lisa (Lisa: bedankt voor alle leuke momenten en ik mis je!) geen fysiotherapie meer bij Linda (Linda: Binck wil nog steeds naar je toe en ben je nog koffie aan het drinken?) en geen logopedie meer bij Annemarie (hoi Annema3, ik kan nu heel goed kaartjes draaien!).

 

Dus mijn week ziet er ineens heel anders uit!

 

Binck slaapt nog wel tussen de middag, dus de dag bestaat altijd uit 2 delen. Meestal 's ochtends een boodschap doen, via de speeltuin en 's middags lekker naar het strand. Of 's ochtends naar het strand en 's middags in het zwembadje op het terras.

En aan het eind van de dag of in de avond een beetje fietsen en naar de speeltuin of het park. Daar kan je leuk verstoppertje spelen achter de rozen en van de hoogste berg afrollen.

 

Kortom, we vermaken ons goed en we genieten van het laatste jaar dat we op Scheveningen wonen!

 


Posted: 13:17, 21/7/2006
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->