Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Nieuwe school en nog meer
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Nieuwe school en nog meer

Het is wederom erg lang geleden dat ik (mijn moeder) heb geschreven op de blog! De Grote Vakantie is voorbij. We waren eerst een weekje naar Gran Canaria (gevlogen over madrid, was erg lange reis), maar dat was eigenlijk vlak voor de zomervakantie. het was er erg leuk, mooi weer, schitterend appartement, geweldig zwembad, dus meer hebben we niet nodig.

 

Net voor de zomervakantie hoorden wij dat de indicatie rond was en ik naar de Mytylschool De Piramide mocht! Ik mocht een middagje meelopen en heb ook nog een kennismaking meegemaakt. De school zit bij het revalidatiecentrum waar ik lange tijd therapie heb gehad. Ook nu op de nieuwe school krijg ik veel therapie, soms zijn het de zelfde "oude"  therapueten van vroeger!!! Ik heb ergo-, fysio-, logo en sensotherapie, krijg er zwemles en gym en godsdienst! Drukke dagen. Maar het allerfijnste is dat we niet meer drie kwartier in de auto hoeven te zitten om naar school te gaan! De nieuwe school is op 10 minuten afstand!

 

Gisteren vroeg mijn Omi wie mijn vriendinnetje op school wa sen toen zei ik Penny-Mae. Zij zit op mijn oude school en ik mis haar wel. Net als Thymo.

 

In de zomervakantie hebben we veel leuke dingen gedaan: Drievliet, Omniversum. speelkussens, zwembad, spelletjesmiddag, mijn feestdag, en we zijn ook nog een weekje naar Zeeland geweest, bij Tante Nanny! Zij hebben een grote hond, Lora, en met haar zijn we heel veel wezen wandelen in de duinen bij Burgh-Haamstede, erg leuk! Ook zijn we naar het piratenpark geweest.En de waterspeeltuin, naar het strand, naar Tante Kyra, bij Opa en Oma gelogeerd en naar Hakuna Matata; de buiteschoolse opvang waar Binck en ik naar toe gaan. Daar doen we leuek speleltjes en activiteiten.

 

Ik heb inmiddels nieuwe schoenen; rood met wit. Heel mooi. Het lijken wel sportschoenen.

En met mijn gehoorapparaatje gaat het ook goed. Zonder apparaatje ben ik echt doof.

Ik vind computeren en TV kijken het allerleukste, maar helaas mag dat niet altijd van mama.

Met mijn broertje Binck gaat het ook goed. Hij zit inmiddels ook op school met zijn 4 jaar.

Morgen is het Prinsjesdag en zijn we vrij van school. We gaan niet naar de Gouden Koets kijken want dat is veel te druk. We gaan naar de Efteling!!!!

 


Posted: 11:22, 15/9/2008
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->