Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Zwemmen
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Zwemmen

Gisteren ben ik weer wezen zwemmen in het overdekte bad. Het regende en dus gingen we daarheen. Ik vind zwemmen erg leuk! Ik ben dol op water, maar ik durf eigenlijk nog niet zo goed.

 

Graag zwem ik op de rug van papa of mama mee. Ik heb zwembandjes om mijn armen. Los vind ik een beetje eng en liever heb ik dat ze mij vasthouden. In het zwembad waar wij altijd naartoe gaan, is een stroming. Dat is erg leuk, want zo ga je vanzelf vooruit! Dat durf ik wel los! Stoer hè. En verder ben ik van de rand af gesprongen, maar mama moest mij wel vasthouden. Zij stond in het water en hield mijn handen vast. Zij zorgde er ook voor dat ik niet met mijn hoofd onder water ging, anders lopen mijn oren weer vol water. Misschien krijg ik dan weer ontstoken oren, dus dan maar het zekere voor het onzekere. Ik ben veel verkouden, weet je en nu ook weer, dus ben ik extra vatbaar voor oorontsteking.

 

Maar het leukste vind ik toch het pierebadje. Dat is maar 15 cm diep en kan ik lekker in gaan liggen. Ook is daar een klein glijbaantje waar ik vanaf glij zo het water in! Ik had een theepotje en twee kopjes meegenomen. Dan kan ik erg leuk spelen, dan ga ik koffie drinken met mijn moeder. Alleen werd het op een gegeven moment erg druk in het zwembad en gingen andere kinderen met mijn speelgoed spelen. Daar moest ik erg om huilen!

 

Binck, mijn broertje, vindt het ook erg leuk in het zwembad. We hebben lekker gespetterd samen! Ik hoop dat we snel weergaan.

 

Vrijdag is mijn Naamdag!!!!!!!!!!

Kadooooooos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 


Posted: 12:08, 26/7/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->