Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Schoenen, school
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Schoenen, school

Het si weer lang geleden dat mijn mama wat krabbels op mijn weblog heeft geplaatst, maar dat komt omdat ik tegenwoordig heelmaal verslaafd ben aan de computer en zij er dus niet op kan. Pap werkt overigens ook veel thuis,m dus dan moeten we op elkaar wachten. Ik vind de computer heel gaaf. Ik start zelf op, maak verbinding met internet en vind de leukste spelletjes. En daar begin ik mee direct als ik wakker wordt. En als ik uit school kom en het liefst nog veel vaker.

 

Binck is inmiddels ook naar school en dat gaat erg goed.

 

Over school gesproken. Ik heb nog steeds geen indicatie ontvangen waar ik naar toe mag. Eerste gesprek was toch half maart al, maar steeds geen bericht. Je ken mijn moeder, zij heeft gebeld en dit is nu wat duidelijk is: ik mag na de zomervakantie beginnen als gastleerling op de Mytylschool de Piramide. Tot de indicatie afgegeven wordt. En mocht het zo zijn dat ik dan naar een andere school moet, dan is dat zo........

 

Op de Mytylschool krijg ik dan tijdens de lesuren ook therapie; fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Ook staan er zwemlessen op het programma en natuurlijk gym.

 

Helaas gaan ze niet op kamp, zoals op de bernardusschool. Dat was dit jaar ook weer leuke pret!

 

Verde rwacht ik al enkel weken op mijn schoenen.

 

ZIjn we een weekje op vakantie geweest naar Gran Canaria. Ik heb heel veel gezwommen in het zwembad en veel spaghetti en patatjes gegeten. Dat is overigens het enige dat ik tegenwoordig nog lust, samen met een plakje kaas en een banaan.

 

Het gaat dus erg goed met mij ;)

 

 


Posted: 13:54, 4/7/2008
Add Comment

Hallo

Hoe is het met jullie?

(mimy.web-log)

Mechy & Iris

Posted by Anonymous at 16:07, 27/8/2008

Link

<- Last Page | Next Page ->