Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Operatie en School (ook weer wachtlijsten)
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Operatie en School (ook weer wachtlijsten)

De datum van mijn operatie is bekend. Het had wel wat voeten in de aarde, want het was gepland precies als mijn mama in Parijs zou zitten. Gelukkig hebben ze het kunenn verzetten en nu wordt ik donderdag 4 mei geopereerd. Het kan zijn dat als er geen Intensive Care bedden vrij zijn, de operatie wordt geannuleerd. De vooropname is maandag 1 mei.

 

School

Mama had afgelopen donderdag een afspraak gemaak top de Bernardus School in Den Haag. Dat is speciaal onderwijs voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen. ZMLK heet dat dan. Is wel heel heftig ineens. De school leert de kinderen wel alle onderdelen van het basisonderwijs, maar iedereen op zijn eigen tempo en niveau. Kinderen werken in kleine groepen (10 kids) met 3 begeleiders. De school heeft ook zwemles en we werken ook in het Clingedael Park, niet verkeerd.

 

Maar goed, er is misschien vanaf augustus een plekje voor mij vrij. Dat horen we volgende week. Anders is er pas na de kerstvakantie, dus januari 2007, weer plaats. Om nu al een beetje voorbereid te worden op de grote school, ga ik vanaf heden 3 ochtenden naar de peuterspeelzaal en binnenkort kan het zelfs naar 4 ochtenden.

Mocht er nou na de zomervakantie geen plek voor mij zijn, dan gaan we ons beraden en zullen we weer bij instanties gaan aankloppen.

 


Posted: 10:24, 7/4/2006
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->