Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Gehoorapparaatje
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Gehoorapparaatje

Sinds 3 weken heb ik een gehoorapparaatje. Het is een doorzichtig dingetje in mijn oor en een microfoontje achter mijn oor. Ik heb er eerst even aan mogen wennen in de winkel bij Kim. Ik vind Kim erg aardig en het ging ook meteen heel goed. Ik was zo verbaasd en verrast toen ze het apparaatje aanzette! Er ging een wereld voor mij open en papa en mama waren helemaal geroerd door mijn reactie.

 

Toen ik daarna de straat op ging, raakte ik wel even in panek. Wat een lawaai! De apparaatjes moesten er direct uit! En het duurde wel heel lan voro dat ik er weer zin in had.

 

Elke dag een beetje oefenen. Elke dag een paar minuutjes meer. Maar dat valt niet mee, want ik vind dat de apparaatjes pijn doen in mijn gehoorgang. Dus Kim heeft het een beetje bijgeschaafd, zodat het nu beter zit. Als ik het nu 7 dagen achter elkaar goed doe, dan krijg ik een cadeautje. Mama heeft zo'n heel pedagogisch verandwoord "'Opvoeden doe je Zo / The Nanny" stikkerbord / beloningsbord gemaakt en daarop kan ik et bijhouden. Ach, ze moet wat om mij aan te moedigen.

 

Maar ik hoor wel beter. Nu nog wennen aan dat ding in mijn oor.


Posted: 20:31, 13/3/2008
Add Comment

Hallo

Wat leuk dat jullie gereageerd hebben op onze weblog. Ik heb ook wel eens aan jullie moeten denken maar ik was het adres van jullie blog kwijt. Nu ik deze weer heb ga ik jullie zeker volgen!!!

Groetjes Mechy & Iris & Marc & Yente

Posted by Anonymous at 09:30, 14/3/2008

Link

mailadres

Hallo!
Ik probeerde jullie te mailen, want er stond een mailadres. maar helaas werkte die niet! Ik had een vraag voor jullie! Maar ik vind het niet prettig als iedereen alles kan lezen daaarom wilde ik het via de mail doen! Hebben jullie voor mij een mailadres?! Groeten Danielle

Posted by danielle at 13:53, 19/3/2008

Link

<- Last Page | Next Page ->