Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Nieuwe School !!!!!!!!!
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Nieuwe School !!!!!!!!!

Een tijdje geleden schreef ik al dat het heel goed gaat op school. Ze hadden me getest en op sommge niveau's zat ik eigenlijk gewoon op groep 2 basisschoolniveau. Nu zijn ze klaar met alle testen en mochten mama en papa op een gesprek komen.

 

Daar werd hun verteld dat ik op zo'n hoog niveau zit, dat ik eigenlijk te goed ben voor de Bernardusschool. Ze zouden me tekort doen als ik daar zou blijven.

Nou dat kwam ineens aan!

Want ik heb het heel fijn op school en mama en papa zijn er ook heel blij mee dat het veilig en vertrouwd is, en dan dit! Geweldig natuurlijk, maar ook eng!

 

De school heeft als advies gegeven dat ik naar of een zeer kleinschalige reguliere basisschool kan waar ik extra begeleiding moet krijgen en waar de leerkrachten er wel heel erg achter moeten staan, of naar de mytylschool.

Nou zijn er geen kleinschalige basisscholen meer in Nederland, maar mijn ouders zijn daar echt bang dat ik niet op mijn plek zal zitten, dat het te snel gaat, dat het er te hard aan toe gaat.

 

De mytylschol kennen ze wel van de jaren dat ik ergo- en fysiotherapie had op het revalidatiecentrum dat vast zit aan de mytylschool. Daar hebben ze ook veel keuze uit aangepast leermateriaal en therapieen. Bijvoorbeeld speltherapie dat mij kan helpen met mijn sociaal-emotionele ontwikkeling.

 

Andere leuke bijkomstigheid is dat die school vlak in de buurt is! Geen A4 of A12 meer in de ochtend! Als het lukt om op die school te komen althans. Eerst maar eens aanmelden en gesprekken hebben. Het zou dan moeten gaan paatsvinden na de zoemrvakantie.

 

Ik vind het maar raar.

En mijn ouders hebben het er best moeilijk mee, want het is best eng.


Posted: 21:30, 16/2/2008
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->