Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Kinderziektes
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Kinderziektes

Jeminee, het is maar lastig om kind te zijn.

Eerst heb ik allemaal last van hoofdluis, vervolgens heb ik last van hardnekkige neten en net als ik daar vanaf ben, krijg ik krentenbaard! Dat is een huidinfectie. Ik had eerst rode pukkeltjes en toen ging er een ontsteken en daarop kreeg ik een grote korst. Dat was op mijn kin en die korst leek dus op een krent. Moet je nagaan hoe ik eruit zag.

Het vervelende is dat krentenbaard besmettelijk is. Dus ik moest heel voorzichtig zijn met knuffelen en kusjes geven. Uit voorzorg kreeg ik er ook een pleister op. Van de dokter heb ik een zalfje gekregen dat goed werkte en na een week is het helemaal weg!

 

Op een website van het kruidenvrouwtje stond dat kinderen krentenbaard krijgen als ze in een bepaalde fase zitten: groei, ruimte nodig, plek vinden maar ook aandacht willen.

En omdat het besmettelijk is , mag je niet naar school, en ben je dus alleen met je ouders thuis! lekker aandacht. Ik was verder ook best lastig, maar sinds het "over"  is, ben ik weer vrolijk.

 

Mama vraagt altijd aan Binck en mij wat we later worden willen. Bimck wil altijd piraat of ridder worden, ik wil gewoon mezelf worden.

 


Posted: 13:08, 15/2/2008
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->