Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Slaaponderzoek en schoenendokter
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Slaaponderzoek en schoenendokter

Vannacht heb ik weer een slaaponderzoek ondergaan. Met een sensort aan mijn teen, die in een kastje was geplugd heb ik de hele nacht moeten slapen. Vorige keer had ik de sensor er na een urrtje afgeschopt, maar nu is het de hele nacht blijven zitten. De zogenaamde neusbril, waarbij slangetjes in mijn neus zaten, heb ik niet omgehad. Dat vond mama te vervelend om te doen en ze was ook bang dat het niet zou blijven zitten omdat ik zo tegen werkte.

 

Ben benieuwd!

 

Ook ben ik gisteren bij het schoenenspreekuur geweest. Ik heb echt nieuwe schoenen nodig, want deze zijn echt afgetrapt. Ja, dat krijg je als je maar 1 paar hebt. (afgewisseld met gewone rubberen laarzen als het regent). De verzekering vergoed maar 1x per 9 maanden, maar straks heb ik ook sportschoenen voor de gym nodig en in de zomer zou ik ook wel open schoenen willen, ipv die bergschoenen. Maar dat zal lastig worden.....

 

In de gang kwamen we een familie tegen waarvan het jongetje tegen zijn moeder riep: "Kijk mama, dat meisje heeft een gek gezicht! Kijk mama, wat een gek gezicht!"

Zoals gewoonlijk zei mama er niks van. Dus heb ik weer even het ventje kordaat aangekeken en gezegd dat het gezicht niet gek is, maar anders. Moeder schrok even en zei direct " Ja pietje, zo zeg je dat". Maar ze durfde vervolgens niet bij ons in de lift te stappen.

 

In de speeltuin zondag waren er ook 2 meisjes die zaten te wijzen en te lachen. Ik heb hen rustig toegesproken dat het niet leuk is om iemand uit te lachen als die er anders uit ziet. Ze begrepen het helemaal en gingen vragen stellen. Ik vind het helemaal niet erg als kinderen kijken, maar als de ouders erbij zijn en niet optreden, vind ik schandalig en dan zeg ik er altijd wat van. En als de kinderen alleen zijn, dan leg ik het ook uit. Meestal zijn ze heel ge´nteresseerd en gaan ze zich over annabel ontfermen. Dus zo kan het ook! Dus mochten ouders dit lezen: zeg tegen je kind dat ze altijd mogen vragen wat het andere kindje heeft of waarom ze er zo uit ziet. En treedt op als je kind belachelijk doet, lelijke dingen zegt, wijst of gaat lachen.

Zo, dat moets ik even kwijt. ben benieuwd.

 


Posted: 10:45, 21/2/2006
Add Comment

Hallo Lieve Annabel en Binck

Wat leuk om over jou te lezen en wat staan jullie mooi op de foto\'s van Griekenland. Wij hebben ook schoolvakantie en nu er voor Nordin geen naschoolse opvang is deze en volgende week gaan Angela en Nordin samen naar Scheveningen want wij willen de vissen zien zwemmen in Sealife. We hopen alleen dat het open is op maandag. De webpagina kreeg ik niet geopend. Dus dan zijn we vlak bij jullie in de buurt.
<br>En draait de \'vissenfilm\" nog in het Omniversum?
<br>Mochten jullie zin hebben om samen over het strand te rennen en een ijsje of zo, mijn telnr is 06/10037773
<br>
<br>Groetjes Nordin en Angela
<br>

Posted by Amber en Nordin Blaauw at 21:07, 9/8/2006

Link

<- Last Page | Next Page ->