Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Groot Bedje
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Groot Bedje

Sinds gisteren heb ik een groot bedje. Binck en ik vinden het nogal leuk om te keten in de slaapkamer. Wat doen we dan? Nou dan gaan we op bed springen en koprollen. En een lol dat we hebben! Dat doen we dus op het bed van papa en mama, maar ook in mijn bedje. Dat is een prachtig mooi wit ledikantje. Nou zijn we daar met z'n twee-en doorheen gesprongen. De lattenbodem is gebroken.

 

De afgelopen week heb ik dus in een campingbedje geslapen. Dat is zo'n plastic opklapbaar bedje dat je mee neemt op reis. Met de matras van het ledikantje erin en hopla, was best te doen. Maar ik ben daar te groot voor en ik zat de hele tijd met mijn neus in het gaas. Dus pap heeft een mooi nieuw bed op Marktplaats gevonden.

 

Gisteren heeft hij het helemaal zelf in elkaar gezet en het is prachtig! Het is een half-hoog slaper. Ongeveer 1,50 meter hoog, dus daaronder bouwen we nu een hut. Ik moet Binck bijna uit mijn bed slaan, want hij vindt het zo leuk! Ik ook, maar gisteravond, toen ik moest gaan slapen, vond ik het wel een beetje eng. Ik wilde eruit. Maar gelukkig ben ik heel stoer en heb ik heerlijk geslapen!

 

Binck was er vanochtend als de kippen bij om weer in mijn bed te kruipen, haha. Ik ben een groot meisje nu.

 


Posted: 12:39, 14/2/2006
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->