Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Ik ga goed vooruit
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Ik ga goed vooruit

Het gaat best goed met mij. Op de therapie gaat het heel goed. Ik vind het leuk bij "annemadrie" en bij tante lisa en linda. Zo noem ik de therapeuten.

Afgelopen zondag werd mijn Oma Mieke 60 jaar en de hele familie werd op een heerlijk etentje getracteerd. Daar zeiden mijn ooms en tantes dat ik heel goed kon praten! Ik vind het ook leuk om te praten, alhoewel ik soms dingen zeg waarvan ik de betekenis niet begrijp. Maar dat is alleen maar grappig.

 

Ik zit nog steeds op het peuterspeelzaaltje, dat vind ik erg leuk. Mam is nog steeds in afwachting van bericht van de schoolarts (al meer dan 9 maanden maar liefst!) Verder is de rapportage van alle testen (niveaubepalingstest en de logopedietesten) bijna klaar, dus met dat in de hand kunenn we opzoek naar een school. Nog even geduld dus.

 

Ook is de PGB op mijn rekening gestort. Met dit persoons gebonden budget kan ik zelf zorg inkopen. Ik betaal mijn moeder straks uit voor al die keren dat zij mij naar therapie en artsen brengt, voor alle zorg die zij extra aan mij besteed omdat ik mezelf niet kan aankleden, nog niet zindelijk ben (bijna wel), niet zelf alles kan eten etc. Heel spannend allemaal.

 

Eind januari hebebn Binck en ik een weekje bij Opa en Oam Tammer gelogeered want papa en mama gingen bij Omi in Zwitserland skien. We hebben veel keet geschopt en het was heel erg leuk. We hebben goed geslapen en gegeten en we hebben leuk gespeeld!

 

Verder hadden we een oppasouder, maar die is na een maand al weg. Dus tijdelijk is Tante Fenny heel lief beschikbaar totdat er een nieuwe komt. Op zich vind ik het best gezellig, maar voor Binck is het wel wennen. Tante Fenny is onze oude buurvrouw en Binck kent haar niet zo goed als ik haar ken! 

 


Posted: 16:09, 7/2/2006
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->