Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Ontwikkeling
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Ontwikkeling

Daar ben ik weer. Mama is tegenwoordig druk (haha) dus kan ze niet zo vaak schrijven, maar hier weer een update. Ik heb ik twee fases de niveaubepalingstest gedaan. Nog even wachten op de uitslag, maar ik denk dat ik nog steeds wel een achterstand van een jaar heb. Ten tijde van deel 2 had ik bovendien weer last van mijn oor, wat ik niet verteld heb. Maar dat speelde ook wel een beetje mee.

Ook zijn er nog meer logopedietestjes gedaan, en ook daarvan wordt een rekensommetje gedaan. Op deze manier krijgen we zometeen een uitgebreid beeld van hoe ik ervoor sta. En met dat rapport in de hand gaan we een goede en passende school voor mij vinden.

 

Thuis is de situatie een beetje veranderd. Ik ga dus niet meet naar het MKD Kiddion, maar zit nu 2 ochtenden op de peuterspeelzaal. Op dinsdag en vrijdag komt er een oppasouder bij ons thuis, als mama en papa alletwee werken. Zij heet Carla, is 58 jaar oud en komt uit Delft. Ze is heel leuk en speelt de heel dag met Binck en mij. Als mama thuis komt, zijn we bekaf!

 

Ik zei al dat ik weer last had van mijn oor. Ik voelde me al ruim een week niet zo lekker, maar ik kan dat niet uiten. Dus mama merkt wel dat er iest is, maar ze kan me niet helpen. Uiteindelijk ging mijn oor dus lopen en toen wisten we het! Toevallig hadden we een afspraak bij de KNO-arts, dus die heeft even in mijn oor gekeken. Dat mocht. Ik deed heel netjes. Hij zei dat er erwtensoep in mijn oor zat en gaf me druppeltjes. Het lijkt goed te werken! Nu het taaie slijm nog uit mijn neus en keel en holtes!

 

Ik ga morgen een weekje bij opa en oma logeren, want papa en mama gaan een weekje skien. (eigenljk 6 dagen). Word lekker KETEN!!!!!

 


Posted: 20:12, 24/1/2006
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->