Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Uitlachen
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Uitlachen

Het is al lang niet meer gebeurd, maar nu toch wel weer. Ik reed bij mama achter op de fiets, Binckje zat voorop. We werden door een auto ingehaald. In de auto zaten 4 opgeschoten jongeren van net 18 jaar, als ze niet jonger waren. Mama had al meteen door dat de gozer op de bijrijdersstoel gelijk reageerde toen de auto ons inhaalde.

Ze kon direct voelen en aan zijn gebaren en expressie zien, dat ie raar liep te doen over mij.

Sterker nog, de jongen liet de auto stoppen, zodat wij langszij kwamen en ze uitgebreid naar mij konden kijken.

Mama stopte ook, recht voor de auto en keek de jongen heel fel aan en vroeg hem of ie wilde herhalen wat ie zei, maar nu recht in mijn gezicht. Ze vroeg letterlijk of hij het lef had dat nog eens te zeggen.

 

De bestuurder van de auto schrok en zei tegen de jongen "zie je wel, ik zei het je toch?" Kennelijk had hij wel door dat die jongen te opzichtig was geweest. Maar aangezien de auto niet door kon rijden omdat mama deze had geblokkeerd, stonden ze met z'n allen een beetje beteuterd te kijken. En mama vroeg maar door: Zeg het dan nog eens, laffaard, of durf je nu niet meer?

 

Uiteindelijk reed de auto door, maar mama was zo boos dat ze de achtervolging inzette. Hihi, ondertussen zat ze te tieren dat het stoute jongens waren, boeven, en dat ze hen wel even de waarheid wilde zeggen. Ik geloof dat ze vol geschoten was met adrenaline, want ze ging maar door. Omdat ze wist dat ze ook wel het goede voorbeeld aan Binck moest geven, heeft ze de achtervolging gestaakt, maar niet voordat ze die jongens op de hoek van de straat nogmaals opwachtte en riep dat het lafaards waren.

 

Ik begreep er verder niet veel van, maar Binckje heeft het nog wel eens over dat de boeven bang zijn voor mama.

 

 


Posted: 14:15, 7/9/2007
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->