Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Vakantieschool
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Vakantieschool

Sinds het begin van de zomervakantie ben ik bij de VTV Vakantieopvang van de Compaan. We zitten dan met een stel kinderen op een school waar verder geen leerlingen zijn, en vandaar uit doen we leuke dingen. Zo zijn we al bij Museon geweest, we zijn wezen zwemmen en morgen gaan we naar Omniversum! Ook zijn we regelmatig in de gymzaal waar alle sporttoestellen uitgestald zijn. Ik vind de trampoline heel leuk, de skippybal, de glijbaan en ik kan zelfs al aan de ringen hangen!

Ook gaan we geregeld naar de speeltuin. Sylvana uit mijn klas zit er ook en Tymo is er sinds vorige week ook bij. Ik zit er drie dagen en ik vind het best heel leuk. Mama vindt mij ineens veel ouder geworden. Ik ben actiever in het groepsverband, ik praat en speel echt met de andere kinderen, iets wat ik eerst niet zo deed.

 

Op de vrije dagen doen we thuis ook allemaal leuke dingen. Zo zijn we in de waterspeeltuin geweest, erg gaaf! Naar het strand, naar een meertje met speeltuin, de ballenbak, Oma's speeltuin en vrijdag gaan we logeren bij opa en oma.

 

Eerst de gehoortest vrijdagochtend. Mama is wel bezorgd, want ik hoor weer slechter, mijn oren zijn vies en ik ben weer om half zeven wakker, dus of de test deze keer gaat lukken????

 

 


Posted: 12:55, 13/8/2007
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->