Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Bijna Vakantie
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Bijna Vakantie

Vandaag, donderdag 19 juli, is de een-na-laatste schooldag. Ik vier vandaag op school mijn naamdag, dus ik mag tracteren en ben het feestvarken. Thuis vier ik mijn feestdag op zondag 29 juli.

 

Morgen om 13.00 uur heb ik VAKANTIE! Dan hoef ik 6 weken niet naar school. Dat is een hele lange tijd! Deze week op school doen we allemaal leuke dingen. Dinsdag hebben we bijvoorbeeld de hele dag muziek gemaakt met een mevrouw die allemaal conga's en Afrikaanse trommels had. We eindigden met alle leerlingen in de gymzaal waar we voor de ouders een concert gaven. Dat was zo gaaf! mama kreeg ook nog een trommel. Het was ontzettend leuk om te zien hoe sommige kinderen opfleurden tijdens het muziekmaken. Ik vond het ook machtig.

 

Vanaf maandag ga ik naar de Vrije Tijd Opvang. Ik ben erg benieuwd. We gaan alleen maar leuke dingen doen, zeggen ze.... We zullen zien! Wel heel erg spannend.

 


Posted: 13:53, 19/7/2007
Add Comment

Ik zag je op tv

Toevallig las ik vandaag in een oude "groter groeien" je verhaal. Het greep me op de een of andere manier aan. Gek genoeg zette in vanmiddag onder het voeden de tv even aan en zag ik je volgens mij weer. Zo toevallig en ik had dit websiteadres ook nog eens onthouden, het tijdschrift lag inmiddels in de kelder. Dus ik dacht, eventjes reageren.
Ik hoop dat meer mensen en vooral kinderen je opmerken en je aanspreken zodat je leuk met hen kunt spelen.
Groetjes, Ilona
(ilona@traktatiecorner.nl)

Posted by Anonymous at 20:02, 5/8/2007

Link

<- Last Page | Next Page ->