Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Dolfinarium
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Dolfinarium

Twee weken geleden zijn we door de Stichting van het Gehandicapte Kind uitgenodigd voor de jaarlijkse picknick. We kregen thuis al een prachtig boekje opgestuurd en een plattegrond. Ik vond die kaart erg leuk, want zo kon ik precies de weg naar de speeltuin al zoeken. Want leuk hoor, al die dieren, maar ik wilde naar de speeltuin.

We zijn heel vroeg vertrokken, want om 10 uur begon het programma al. We werden allemaal in het DolfijnDomein verwacht waar we een training meemaakte. Erg leuk. Toen konden we het park in en zagen we walrussen, dolfijnen, zeehonden, prachtig allemaal. Vooral de ruimte dat je onderwater kon kijken. Ook de stapstenen over het water, waar de krabben zitten, vond ik erg leuk.

Toen was er een picknick op het strand. Maar het waaide erg hard en mijn ogen waren nog heel gevoelig voor zand e.d., dus hebben we snel gegeten op het strand en zijn we verder gegaan. We hebben toen nog de dolfijnenshow gezien, dat vonden we wel mooi! Inmiddels was het 3 uur geworden en ik en Binck waren erg moe. Toen zijn we naar huis gegaan. We hebebn alles gezien en gedaan, dus het was mooi geweest.

Bedankt NSGK en Bedankt Patty van Stichting Eigen Gezicht!

(foto's worden later geplaatst)


Posted: 09:08, 13/7/2007
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->