Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Reacties op Groter Groeien
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Reacties op Groter Groeien

Lieve mensen,

bedankt voor de leuke reacties op ons interview in de Groter Groeien van deze maand (mei). Het is altijd best gek om je woorden op papier te zien, maar het is toch allemaal wel echt.

Wat ik fijn vind is als kinderen tegen hun mama's zeggen: "Zag je dat mam, wat heeft dat meisje een rare ogen", dat moeders zeggen: Ja Sientje, ik zag het. Maar dat is niet raar, dat is anders. Dat gebeurt gewoon dat mensen en kinderen er anders uitzien. Misschien is ze zo geboren of misschien is het door een ongeluk gekomen. Maar het is net een meisje als jij bent."

 


Posted: 13:49, 8/5/2007
Add Comment

Naamloze reactie

Hoi Annabel,
<br>Ik heb ook het stukje in de Groter Groeien gelezen. Leuk hoor en wat een mooie foto van jou en Kees. We kijken regelmatig even op je weblog want jou mama schrijft er ook handige tips waar wij weer van kunnen leren! Een paar maanden geleden is Teun geboren en Teun heeft net als jij het syndroom van Apert.
<br>Dag Annabel, groeten van Liesbeth en Teun.

Posted by Liesbeth at 09:06, 9/5/2007

Link

hallo

Hallo Annabel,
<br>
<br>Wat leuk dat jij in de Groter Groeien staat deze maand. Ik sta er ook in (blz 80) samen met mijn zusje en papa en mama. In de GG zag ik jouw weblog en ik wilde even een kijkje nemen.
<br>
<br>Ik wens jou heel veel sterkte met alles.
<br>
<br>Groetjes Iris
<br>http://mimy.web-log.nl
<br>

Posted by Anonymous at 16:39, 9/5/2007

Link

Groter Groeien

Hoi Annabel,
Ik zag in de nieuwsbrief van Eigen Gezicht de column van jouw mama (eigenlijk zag mijn mama het!) en aan de foto zag ik dat jij het meisje was dat samen met mij in Groter Groeien stond. (Ik ben dat meisje dat door de hond is gebeten)
Ik hoop dat het nu allemaal weer goed met je gaat en dat jij en je ouders en broertje zo positief blijven. Met mij gaat het ook goed; ik hoef pas in oktober 2008 weer terug naar de plastisch chirurg, maar ze verwachten niet dat er de komende jaren veel aan mijn gezicht gedaan kan worden. Ik zit inmiddels in groep 2 van de basisschool en ik heb voor de hele school (hier op het platteland hebben we nog wel kleine scholen) verteld van mijn verhaal en de foto's laten zien van Groter Groeien. Vonden jullie die fotoshoot ook zo leuk; ik wel; dat zou ik nog wel een keer mee willen maken!
Groetjes van Silke en haar mama(Cinderella).

Posted by Silke at 19:04, 12/3/2008

Link

<- Last Page | Next Page ->