Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Sinterklaas
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Sinterklaas

Ik heb een hele leuke sinterklaas gehad. Zaterdag kwam ik hem en Piet tegen bij de Albert heijn. We gingen boodschappen doen en onze schoentjes ophalen. en daar was hij ook! De Sint moest ook boodschappen doen.

 

Zondag zijn we naar Opa en oma in Rosmalen gegaan. Daar waren de andere Opa en Oma ook! Dat vonden wij heel raar maar wel leuk. ook mijn tante Kyra kwam met Guus, Sjors en Tijn. Dat vind ik heel leuk, vooral omdat Guus alijd leuk met mij speelt. Zwarte Piet belde op een gegeven moment aan en hij kwam met 2 volle zakken cadeau's aan! Ik heb een magnetron gekregen, een garage met heel veel auto's , een trui, een boek, een Nijntje Koekjes bakset en Binck een beer, een puzzel, en ook die garage.

 

De dag erna waren we op mijn schooltje want daar kwam Sinterklaas ook op bezoek. weer kregen we een cadeautje: ik een pop en Binck een autootje. Het was erg leuk met al die kindjes. Toen ik bij de Sint op het podium moest komen, wilde ik dat niet. daarvoor, toen hij er nog niet was, heb ik op het podium gerend, maar ik wilde er niet op toen hij er in zijn zetel zat. Verder was het best leuk. Het was in de gymzaal en Binck en ik onden lekker in de klimrekken hangen (terwijl de andere kindjes braaf bleven zitten).

 

's Middags kwam tante Fenny een cadeautje brengen voor mijn verjaardag en 's avonds werd en nog eens aangebeld. En weer lagen er 2 pakjes voor de deur!!! Deze keer was het een strijkplank met -bout, heel leuk. En winnie de Pooh en Teigetje in een auto. Heel leuk allemaal.

 

Nou heb ik al gezien dat onder het grote bed van papa en mama nog meer cadeautjes liggen........ Ben benieuwd wanneer wij die krijgen!

 

Mam heeft de Sinterklaas - blues. Wat dat ook moge zijn.

 


Posted: 15:10, 6/12/2005
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->