Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Annabel, meisje met syndroom van Apert - Schoenen
Annabel, meisje met syndroom van Apert

Description

Ik ben Annabel en geboren op 5 december 2001 met het syndroom van Apert. Hier vertel ik mijn belevenissen.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* mijn eigen website

Schoenen

Ik had rode enkels vanwege hoge druk van mijn orthopedische schoenen. Wij naar de schoenmaker. De zool was inmiddels ook flink dunner geworden en liet los. De schoenmaker heeft de schoenen voor reparatie gehouden en ik moest op blote voeten naar huis.

Mama heeft gevraagd of zij mijn oude schoenen nog willen hergebruiken, of dat zij er een andere bestemming voor hebben. Dat is dus wel moeilijk, omdat het op maat gemaakte schoenen zijn en er dus geen kindjes op de wereld zijn met dezelfde voeten als ik. Wel enorm zonde van de schoenen dat ze die niet kunnen hergebruiken.

 

Mama vroeg ook of ze alvast met nieuwe schoenen konden beginnen. Ik groei zo hard en het duurt een heel aantal weken voordat die schoenen klaar zijn. Maar de schoenmaker wilde daar niet aan omdat volgens de verzekering er maar eens in de 9 maanden schoenen vergoed worden. En ik heb de mijne in september gekregen, dus dat is nu te vroeg. Je kent mijn mama, die gaat daar dus niet mee akkoord en belt direct met de verzekeringsmaatschappij. Daar vertelde ze dat met een blauwdruk van de schoenmaker waarop te zien is dat ik ben gegroeid, gewoon nieuwe schoenen aangevraagd kunnen worden.

Ze heeft toen direct gevraagd of het ook mogelijk is om meerdere schoenen te laten maken. We leven in een land met 4 seizoenen, en ik moet op een paar schoenen lopen, gymen, naar het bos, naar het strand, naar de speeltuin, in de regen, naar griekenland etc.

Ze vertelde mama dat ze een verzoek moet insturen, eventueel begeleidt met een schrijven van de revalidatiearts en een fysiotherapeut en dan kan ik miischien ook wel een paar gymschoenen vergoed krijgen. Dat gaan we dus proberen.

 

Mama is wel verontwaardigd dat zowel de revalidatie arts als de schoenmaker eigenlijk vanaf het begin ons heeft ontmoedigd door alsmaar te zeggen dat je maar 1 paar schoenen per 9 maanden krijgt en dat je nooit meerdere schoenen kan krijgen. We zullen eens zien. We gaan ons best doen en hopelijk lukt het ons en straks een heleboel andere mensen ook. We laten ons niet afschrikken.

 


Posted: 13:58, 20/4/2007
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->